Wie zijn wij?

Wij zijn KlusHeeren, wij hebben persoonlijke aandacht voor KlusHeer en klant. Wij hebben leuke werkzaamheden voor gepensioneerde vakmannen die nog graag 2-3 dagen per week hun kennis en ervaring willen inzetten voor verschillende opdrachtgevers. Bij KlusHeeren kennen we elkaar en ontmoeten we elkaar regelmatig, tijdens workshops, borrels etc. We voelen ons familie; klanten en KlusHeeren zijn onderdeel van de familie en stellen zich op als familie: afspraken nakomen, eerlijk zijn, respect hebben voor elkaar, iets over hebben voor elkaar en werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie dat zowel onze Klanten als onze KlusHeeren echt bij ons willen horen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, zijn we vanzelf succesvol. Dat betekent voor ons:

Leuke uitjes

We vinden het belangrijk dat we elkaar ook regelmatig op een andere manier ontmoeten. De afgelopen jaren zijn er o.a. (winter)BBQ’s, bezoeken aan de SS Rotterdam, Kerstborrels, Jeu de Boule competities georganiseerd om elkaar in een informele setting beter te leren kennen.